Naara itelles ennen kun muut kerkiää.Anna kaekkes vuan elä periks.Ne tekköö jotka ossoo, jotka ee ossoo ne arvostelloo.Misteepä sen tietää mihinkä pystyy ennen ku kokkeiloo.Leoka pystyyn kun tulloo kova paekka, pyssyypähän aenae suu kiinni.

AGILITY - KOULUTUSTA SAKSANPAIMENKOIRILLE!

SPL järjestää jälleen yhteistyössä SPL Savo-Karjalan ja Koirakoulu ACE:n kanssa Saksanpaimenkoirien valtakunnallisen AGILITY -koulutuspäivän 15.12 2018 klo 11.00 alkaen Kuopiossa Metka-Areenalla (Koirakeskus METKA, Kartanonkatu 4 70700 KUOPIO). Oletpa sitten kokenut kisaaja, aloittelija tai haluat tulla tutustumaan lajiin, olet tervetullut tapahtumaan. Ei vaadi SPL:n tai alaosaston jäsenyyttä. Ainoa vaatimus on vähintään 6kk:n ikäinen Saksanpaimenkoira. Kouluttajina toimivat Tanja Lehto ja Antti Kurvinen.

Jotta koulutus pidetään, tarvitaan osallistujia vähintään 8 koirakkoa. Maksimimäärä koulutukseen on 16. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea! Koulutus sisältää 4 ratatreeniä + eläinfysioterapeutin 1h luennon koiran tutkimisesta ja huoltamisesta. Koulutuksen hinta 50€ / koirakko.

Ilmoittautuminen www.splsavokarjala.fi etusivulla olevan linkin kautta 12.11-8.12.2018 välisenä aikana. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro koirasi ikä ja agilityharrastustausta. Vahvistus koirapaikasta ja tiedot koulutuksen maksuohjeista lähetetään vastausviestillä heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Koirakoululle on mahdollisuus ottaa sisätiloihin oma häkki mukaan koirallesi. Koirakoululla on myös hyvät sosiaalitilat, joista löytyy mm. wc, kahvio, jossa mm. mikroaaltouuni, jääkaappi.

Tervetuloa!

SPL Savo-Karjalan pentukurssi Varkaudessa!!

Pentukurssi on suunnattu 8vko-12kk ikäisille pennuille. Kurssilla keskitytään mm omistajan ja pennun yhteistyöhön, keskittymiseen, rajojen opetteluun, leikkimiseen ja tekniseen osaamiseen. Kurssilla edetään jokaisen koiran tason mukaan.
Kurssi sisältää yhden teoriaillan ja kolme käytännön harjoituskertaa. Teoriaillassa tutustutaan toisiimme ja käsitellään mm. koiran oppimista, ominaisuuksia ja niiden hyödyntämistä, vahvisteiden käyttöä ja oikea-aikaisuutta sekä kuinka hyvä suhde koiran kanssa syntyy ja miten sitä ylläpidetään.

Osallistumismaksu:
50€/koira/kurssi, 10€/kuunteluoppilas, SPL kasvattajille kuuntelupaikka ilmainen!Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. Maksuohjeet saat paikan vahvistumisen jälkeen. SPL-pentukurssi alkaa teoriaillalla 16.11.2018. Muut kerrat ja paikat sovitaan ensimmäisellä kerralla.

Mukaan mahtuu kuusi koirakkoa, etusijalla saksanpaimenkoirat. Mikäli ryhmään jää tilaa, otetaan mukaan muun rotuisia pentuja. Osallistuminen ei vaadi SPL- eikä alaosaston jäsenyyttä. Ilmoittautuminen viimeistään 12.11.2018

Lisätiedot ja kysymykset
Eeva Piitulainen 0443648119
eevamarjapiitulainen@gmail.com