Naara itelles ennen kun muut kerkiää.Anna kaekkes vuan elä periks.Ne tekköö jotka ossoo, jotka ee ossoo ne arvostelloo.Misteepä sen tietää mihinkä pystyy ennen ku kokkeiloo.Leoka pystyyn kun tulloo kova paekka, pyssyypähän aenae suu kiinni.

SPLjärjestää yhteistyössä SPL Savo-Karjalan ja Koirakoulu ACE:n kanssa Saksanpaimenkoirien valtakunnallisen AGILITY -koulutuspäivän 8.4 2018 klo 11.00 alkaen Kuopiossa Metka-Areenalla (Siikaranta 13,). Oletpa sitten kokenut kisaaja, aloittelija tai haluat tulla tutustumaan lajiin, olet tervetullut tapahtumaan. Ei vaadi SPL:n tai alaosaston jäsenyyttä. Ainoa vaatimus on vähintään 6kk:n ikäinen Saksanpaimenkoira.

Kouluttajina toimivat Tanja Lehto ja Antti Kurvinen.

Tanja Lehto:

Harrastanut agilityä vuodesta 2000. Tärkeimmät saavutukset: 6 vuotena FMBB joukkueessa ja saavutuksina 3 x MM joukkuekultaa. Agilityn SM kisoista henkilökohtainen + joukkue SM pronssi, joukkue SM kulta. Kisannut Pk SM kisoissa metsäjäljellä ja edustanut Suomea PM kisoissa metsäjäljellä. Osallistunut myös Toko SM kisoihin EVL- luokassa. Tällä hetkellä harrastuksina Belgianpaimenkoiralla agility, IPO ja metsäjälki.

Antti Kurvinen:

Harrastanut agilityä vuodesta 2011. Tärkeimmät saavutukset: 3 kertaa FMBB joukkueessa. FMBB joukkueessa myös 2018. 2015 agilityn SM 6, piirinmestari 2017, osallistunut useasti agilityn SM kisoihin, MM- ja EO-karsintoihin. Lisäksi useita Toko SM edustuksia.

Jotta koulutus pidetään, tarvitaan osallistujia vähintään 8 koirakkoa. Maksimimäärä koulutukseen on 16. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea! Koulutus sisältää 4 ratatreeniä + eläinfysioterapeutin 1h luennon koiran fysiikan rakentamisesta, koiran huoltamisesta ja urheiluvammoista. Koulutuksen hinta 50€ / koirakko.

Ilmoittautuminen etusivulla olevan linkin kautta 20.3. - 31.3 2018 välisenä aikana.

Koirakoululle on mahdollisuus ottaa sisätiloihin oma häkki mukaan koirallesi. Koirakoululla on myös hyvät sosiaalitilat, joista löytyy mm. wc, kahvio, jossa mm. mikroaaltouuni, jääkaappi + erillinen luentotila.

Tarkemmat tiedot löydät osoitteesta :

https://www.ace-agility.fi/koirakeskus-metka

Tervetuloa!                                                                                     

SPL Savo-Karjala järjestää pentukurssin!

Pentukurssi on suunnattu kaikille 8 vko-12 kk ikäisille pennuille ja kurssilla keskitytään mm. yhteistyöhön ja keskittymiseen omistajan kanssa, rajojen opetteluun , leikkimiseen ja tekniseen osaamiseen, koiran mukaan.

Kurssi sisältää yhden teoriaillan ja kolme käytännön harjoituskertaa. Teoriaillassa käsitellään mm koiran oppimista, ominaisuuksia ja niiden hyödyntämistä, vahvisteiden käyttöä ja oikea-aikaisuutta sekä kuinka hyvä suhde koiran kanssa syntyy ja miten sitä ylläpidetään.

Osallistumismaksu:

50 €/ koira/kurssi, 10 €/kuunteluoppilas, SPL kasvattajille kuuntelupaikka ilmainen! Osallistumismaksu tulee olla maksettuna 8.5.2018. Maksuohjeet saat paikan vahvistumisen jälkeen.

Kurssille ilmoittaudutaan etukäteen. SPL Pentukurssi alkaa ti 8.5.2018 klo 18.00 teorialla. Muut kerrat ja paikat sovitaan ensimmäisellä kerralla.

Mukaan mahtuu kahdeksan koirakkoa, etusijalla saksanpaimenkoirat. Mikäli ryhmään jää tilaa, otetaan mukaan muita PK-rotujen pentuja. Osallistuminen ei vaadi SPL eikä alaosaston jäsenyyttä.

Ilmoittautumiset viimeistään 30.4.2018 sähköpostilla: eevamarjapiitulainen@gmail.com

Tiedustelut ja kysymykset 0443648119/ eevamarjapiitulainen@gmail.com

Tule rohkeasti mukaan!