Naara itelles ennen kun muut kerkiää.Anna kaekkes vuan elä periks.Ne tekköö jotka ossoo, jotka ee ossoo ne arvostelloo.Misteepä sen tietää mihinkä pystyy ennen ku kokkeiloo.Leoka pystyyn kun tulloo kova paekka, pyssyypähän aenae suu kiinni.

SPL Savo-Karjala järjestää pentukurssin!

Pentukurssi on suunnattu kaikille 8 vko-12 kk ikäisille pennuille ja kurssilla keskitytään mm. yhteistyöhön ja keskittymiseen omistajan kanssa, rajojen opetteluun , leikkimiseen ja tekniseen osaamiseen, koiran mukaan.

Kurssi sisältää yhden teoriaillan ja kolme käytännön harjoituskertaa. Teoriaillassa käsitellään mm koiran oppimista, ominaisuuksia ja niiden hyödyntämistä, vahvisteiden käyttöä ja oikea-aikaisuutta sekä kuinka hyvä suhde koiran kanssa syntyy ja miten sitä ylläpidetään.

Osallistumismaksu:

50 €/ koira/kurssi, 10 €/kuunteluoppilas, SPL kasvattajille kuuntelupaikka ilmainen! Osallistumismaksu tulee olla maksettuna 8.5.2018. Maksuohjeet saat paikan vahvistumisen jälkeen.

Kurssille ilmoittaudutaan etukäteen. SPL Pentukurssi alkaa ti 8.5.2018 klo 18.00 teorialla. Muut kerrat ja paikat sovitaan ensimmäisellä kerralla.

Mukaan mahtuu kahdeksan koirakkoa, etusijalla saksanpaimenkoirat. Mikäli ryhmään jää tilaa, otetaan mukaan muita PK-rotujen pentuja. Osallistuminen ei vaadi SPL eikä alaosaston jäsenyyttä.

Ilmoittautumiset viimeistään 30.4.2018 sähköpostilla: eevamarjapiitulainen@gmail.com

Tiedustelut ja kysymykset 0443648119/ eevamarjapiitulainen@gmail.com

Tule rohkeasti mukaan!